WERKZAAMHEDEN

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in boren en zagen in steen of beton? Maak dan kennis met VEEMTO Betonboringen en Zaagtechniek. VEEMTO werkt in opdracht van bouwbedrijven, installatiebedrijven en particulieren. Het werkgebied ligt met name in Noord-Brabant en Limburg.

Betonboringen

Als betonboorbedrijf boren wij uiterst nauwkeurig gaten door alle soorten gewapend beton en steen. Betonboortechniek met diamant wordt toegepast waar ronde sparingen zijn vereist. Wij kunnen gaten boren met een diameter van 20 tot 400 mm.

Zaagtechniek

Voor het maken van gaten in betonnen en stenen muren kunnen wij uitsparingen maken voor kozijnen, deuren, maar ook ter voorbereiding van sloopwerkzaamheden. Bij de toepassing van zaagtechniek wordt er gebruik gemaakt van zaagmachines met diamantzaagbladen.

Hak- en Freeswerk

Ten behoeve van loodgieters- en elektricienswerk, zagen wij sleuven, boren wij gaten en hakken deze uit. Bijvoorbeeld voor doorvoeren, inbouwdozen, elektriciteitspijpen en cv-leidingen.
Wij zagen met moderne apparatuur, stofvrij en volgens de eisen die de wetgeving stelt.

Wij werken voor zowel zakelijk als particulier. Het werkgebied ligt met name in Noord-Brabant en Limburg. Heeft u specifieke vragen of wensen voor uw bouw? Dan kunt u via het contactformulier gemakkelijk een bericht sturen en krijgt u zo snel mogelijk antwoord.